Σε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς το θέμα της πεζοδρόμησης της Κλ. Οικονόμου

 

Μετά την εισήγηση για την πεζοδρόμηση της Κλ. Οικονόμου ,το σημαντικό αυτό σχέδιο για την πόλη του Αιγίου δρομολογείται για να μπει στο στάδιο της τελικής εφαρμογής.

Η πεζοδρόμηση του 1ου και 2ου τμήματος της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου(Ανδρέου Λόντου από την Ανδρονοπούλου μέχρι την Μητροπόλεως αλλά και Κλ.Οικονόμου από την Ανδρονοπούλου μέχρι την Ερμού) προχωρά βήμα-βήμα για να υλοποιηθεί και να αναβαθμίσει της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του κέντρου.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου με τον συγκοινωνιολόγο της ανάπλασης κ.Μηλιώνη.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Φιλιππάτος,ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης .

Το αντικείμενό της ήταν διερευνητικού χαρακτήρα και έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων πάνω στη ήδη υπάρχουσα μελέτη πεζοδρόμησης όπου και συζητήθηκαν και οι λεπτομέρειες που θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη κυκλοφορία στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο.

Μετά την επικαιροποίηση της υπάρχουσας μελέτης,η όλη πρόταση θα τεθεί προς διαβούλευση έτσι ώστε να παρθεί η καλύτερη και σωστότερη απόφαση μέσα στο πλαίσιο συναίνεσης με όλους του αρμόδιους φορείς.