Σε Δημόσια Διαβούλευση το Σχέδιο Κανονισμού Πρασίνου του Δήμου Αιγιάλειας

¨Έκδοση Κανονισμού Πρασίνου Δήμου Αιγιαλείας¨

 

Δημοσιεύθηκε χθες 3 Δεκεμβρίου 2014 στην ιστοσελίδα του Δήμου μας http://www.aigialeia.gov.gr το Σχέδιο Κανονισμού Πρασίνου του Δήμου Αιγιαλείας. Το Σχέδιο Κανονισμού συντάχθηκε από το Αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, το οποίο και θέτει σε Δημόσια Διαβούλευση.

Ο Κανονισμός αποτελεί μία προσπάθεια να διατυπωθούν με σαφήνεια οι υποχρεώσεις του Δήμου και των Δημοτών, με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθεί ο βασικός στόχος μας που είναι η συντήρηση, η διατήρηση, η προστασία του υφιστάμενου πρασίνου καθώς και η αύξησή του.

Η προστασία του πρασίνου της πόλης μας είναι ευθύνη όλων των πολιτών και με τη συνεργασία και την ευαισθητοποίηση όλων μας θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια πιο όμορφη , μια πιο ανθρώπινη πόλη και μια καλύτερη καθημερινότητα σε κάθε γειτονιά.

Γι’ αυτό και σας καλούμε να καταθέσετε τις προτάσεις, παρατηρήσεις και τυχόν αντιρρήσεις σας για το προτεινόμενο Σχέδιο Κανονισμού Πρασίνου, ο οποίος θα αποτελέσει και τη βάση πάνω στην οποία θα αρχίσει η οικοδόμηση μίας νέας σχέσης των δημοτών με το αστικό περιβάλλον και το μέλλον του.

 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας

 

Ψυχράμη Βασιλική