Σεμινάριο για μονογονείς από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας “Καλλίπολις”

Σεμινάριο για μονογονείς που για οποιονδήποτε λόγο μεγαλώνουν μόνοι το παιδί τους πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις.

Είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του γονιού είναι απαιτητικός σε όποια μορφή οικογένειας και αν καλείται κάποιος να λειτουργήσει, ωστόσο για τους μονογονείς υπάρχουν και επιπλέον προκλήσεις που προκύπτουν από την μετάβαση από την μια μορφή της οικογένειας στην άλλη.

Το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας για την φετινή χρονιά προτείνει την υλοποίηση ενός σεμιναρίου για μονογονείς το οποίο θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2019 και θα γίνεται κάθε Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 19:30. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με βιωματικό τρόπο από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ο χώρος των συναντήσεων θα είναι τα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35). Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι περιορισμένος και για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr, στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.