Σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου από τη ΦΙΛΑΙΟΣ στη FOODEXPO 2017

Πέντε δωρεάν ωριαία σεμινάρια με θέμα “Εισαγωγή στη Γευσιγνωσία Ελαιολάδου” διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO 2017, στο περίπτερό της, Hall 3, Ε02/F01

Εισηγητής είναι ο Χημικός και Γευσιγνώστης κος Βασίλης Καμβύσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΙΛΑΙΟΣ.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το ενημερωτικό αυτό σεμινάριο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2103238315 ή ηλεκτρονικά στο email info@filaios.org, αναφέροντας το όνομά τους και διευκρινίζοντας ποια ώρα τους ενδιαφέρει για να τους δοθεί και η απαραίτητη πρόσκληση εισόδου στην έκθεση.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:
Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, ώρες 11:00-12:00 και 16:00-17:00
Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ώρες 11:00-12:00
Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, ώρες 11:00-12:00 και 16:00-17:00

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3238315 (αρμόδια κα Ισμήνη Τζέγκα) ή στο email info@filaios.org