Π.Ε.Σ.: Κατάφερε να ξεχωρίσει και στη Γερμανία

Ο Διευθυντής της Π.Ε.Σ. κ. Μίλτος Σταυρόπουλος

Όπου πάει κεντρίζει το ενδιαφέρον και λαµβάνει πάντα κολακευτικά σχόλια. Ο λόγος για την Π.Ε.Σ., Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισµών, η οποία πήρε µέρος στην έκθεση τροφίµων και ποτών Αnuga στην Κολωνία της Γερµανίας, όπου τιµώµενη χώρα ήταν η Ελλάδα.

Το περίπτερο της Ένωσης επισκέφθηκαν χιλιάδες επαγγελµατίες του χώρου των τροφίµων – και σύµφωνα µε τον κ. Μίλτο Σταυρόπουλο υπάρχουν προτάσεις για νέες εµπορικές συµφωνίες.

Ο δήµαρχος της Κολωνίας και διοργανωτής της έκθεσης  k. Jurgen Roters, στην τελετή έναρξης της έκθεσης, µίλησε µε τα καλύτερα λόγια για την ελληνική παρουσία, ενώ τόνισε ότι η χώρα µας αποτελεί µία από τις 10 ισχυρότερες εξαγωγικές δυνάµεις της Anuga για χρόνια.

Το περίπτερο της ΠΕΣ επισκέφθηκε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, όπου σε σύντοµη συνοµιλία που είχε µε τον κ. Σταυρόπουλο εξέφρασε την εκτίµησή του για τον Αιγιώτικο Συνεταιρισµό, που ακόµα και σε περίοδο κρίσης παρουσιάζει ανοδική πορεία. Ο κ. Αποστόλου χαρακτηριστικά υποστήριξε: – «Σε τέτοιες συνεταιριστικές εταιρείες θέλουµε να βασίσουµε την πολιτική µας για το µέλλον της αγροτικής οικονοµίας» .