Π.Γ.Σ.: Χωρίς Ρέλλα – Σκαρτσίλα – Μωυσίδη η σημερινή προπόνηση

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα του με τον Άρη Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Το κλίμα σήμερα στο «μελανόλευκο»… στρατόπεδο ήταν πολύ καλό, φυσικό επακόλουθο της χθεσινής νίκης των «μελανόλευκων» που συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λαμία, με το Δημήτρη Σπανό να μοιράζει καταρχάς συγχαρητήρια στους παίκτες του, επισημαίνοντάς τους ωστόσο και κάποια λάθη που διέκρινε στο παιχνίδι τους. «Αφήνουμε πίσω το χθεσινό παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε πλέον στη δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει με τον Άρη, απ’ όπου θα επιδιώξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό που σας ζητώ είναι να είστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς της Κυριακής. Αν παίξετε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, όπως χθες, να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αιγιώτης τεχνικός.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ρέλλας, Σκαρτσίλας και Μωυσίδης (ταλαιπωρούνται από ίωση), ενώ σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Καζβιρόπουλος.