Π.Γ.Σ.: Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του μεθαυριανού εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Απρόοπτα στη σημερινή προπόνηση (ευτυχώς) δεν υπήρχαν κι έτσι ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, με στόχο, όχι μόνο τη συνέχιση των καλών εμφανίσεων, αλλά και την κατάκτηση ενός ακόμα θετικού αποτελέσματος, που θα φέρει την «Μαύρη Θύελλα» ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Βέβαια, άπαντες στο «μελανόλευκο»… στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά τον βαθμό δυσκολίας τού κυριακάτικου αγώνα, ωστόσο δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν «με μυαλό και πάθος» την ιστορική κρητική ομάδα, η οποία παίζει ίσως το τελευταίο της «χαρτί» στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή της στην Super League.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 11.30π.μ.

Υπενθυμίζεται πως διαιτητής τής αναμέτρησης, που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ., θα είναι ο κ. Κατσικογιάννης (Σύνδεσμος Ηπείρου), με βοηθούς τούς κ. Πυλαρινό (Ζακύνθου) και Τίκα (Θεσπρωτίας), ενώ 4ος ορίστηκε ο κ. Αδαμόπουλος (Ζακύνθου).