ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σε περίοδο… «μπλακ-άουτ»

Η διαδοχή στον τοµέα διοικητικής αλλαγής και στον άλλο της ανεύρεσης του νέου επενδυτή, έγιναν µε καθυστερηµένο κι αιφνιδιαστικό τρόπο. Το χειρότερο είναι ότι συνέπεσαν σε µια απρόβλεπτη περίοδο γενικής εθνικής κρίσης και οικονοµικής περιπέτειας.

Κάτω λοιπόν απ’ αυτές τις συνθήκες γενικής κοινωνικής αναταραχής και αβεβαιότητας, είναι φυσικό να έχουν µπει στο περιθώριο του ΠΓΣ (ενός συλλόγου µε ανίσχυρο οικονοµικό υπόβαθρο) όλα τα µεγάλα θέµατα, τα οποία αναγκαστικά καθυστερούν.

– Για τρεις µεγάλους επενδυτές, είδηση που έχει διαρρεύσει από πλευράς παραιτηθέντος ∆.Σ. του ΠΓΣ, που ακούγεται ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ν’ αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των µετοχών της οµάδας, κανένας φίλαθλος δεν γνωρίζει:

-Υπάρχουν στην πραγµατικότητα αυτοί οι «µεγάλοι επενδυτές»; Είναι σοβαρές περιπτώσεις ή κάποιες κουβέντες που έχουν ειπωθεί χωρίς σοβαρότητα και χωρίς προϋποθέσεις υλοποίησης;

–  Γιατί κανένας δεν γνωρίζει, ποιες είναι οι απαιτήσεις του απερχόµενου µεγαλοµετόχου και ποιο είναι το ύψος του ποσού που ζητεί;

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Η πείρα του παρελθόντος έχει αποδείξει ότι οι ριζικές κι οµαδικές αλλαγές σε κάθε µικρή ή µεγάλη οµάδα είναι ένα δύσκολο κι επικίνδυνο εγχείρηµα. Το ίδιο ισχύει και για την κατάσταση που έχει δηµιουργηθεί φέτος (αυτές τις µέρες) στον Π.Γ.Σ.

Όταν σύσσωµη η φίλαθλη κοινωνία της Αιγιάλειας διακηρύσσει και παραδέχεται ότι «η φανέλα του ΠΓΣ είναι πολύ βαριά», αυτό συνεπάγεται ότι απαιτούνται «γερά ώµοι» που θα σηκώσουν το διοικητικό φορτίο της νέας περιόδου. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν για να φορέσουν και στο νέο πρωτάθληµα αυτή την ένδοξη φανέλα!

Γι’ αυτό και όλοι περιµένουµε να δούµε τι επιλογές θα γίνουν, τόσο στο διοικητικό επίπεδο, όσο και στους τόµους του προπονητικού τιµ, αλλά και κατά πόσο εύστοχες και επιτυχείς θα είναι οι επιλογές συγκρότησης του νέου ρόστερ της οµάδας!

Τέλος, αυτές οι επείγουσες και συσσωρευµένες αναγκαιότητες (νέο ∆.Σ, νέος επενδυτής, προπονητής, νέες µεταγραφές κ.α.) δεν απαιτούν µόνο εύστοχες και προγραµµατισµένες επιλογές αλλά κι εξόχως επείγουσες λύσεις!

Όσο αργούν να κλείσουν όλες αυτές οι «πληγές», τόσο στον ΠΓΣ, κατά το νέο πρωτάθληµα θα προκύψουν ανυπέρβλητες δυσχέρειες και δυσεπίλυτα προβλήµατα!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

(Απόσπασμα από τον “ΤυποΣπορ” στον “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” – Πέμπτη 9/7/2015)