Π.Γ.Σ.: Κοντά στα «παιδιά» του ΕΚΑΜΕ ΑμΕΑ Αιγίου

Σε μια ακόμα κίνηση ανθρωπιάς, επισκεπτόμενοι αυτή τη φορά το Ειδικό Κέντρο Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ ΑμΕΑ) Αιγίου, με τους ανθρώπους τού οποίου έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια μια ειλικρινής και πραγματική σχέση αγάπης, προέβησαν σήμερα μέλη τής διοίκησης και ποδοσφαιριστές τού Παναιγιαλείου.

Η «μελανόλευκη» αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος Χρήστος Μυστακίδης, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Δημήτρης Οικονομόπουλος, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο Μάριος Βαλαβάνης και μια 11άδα παικτών μας, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΜΕ, εκεί όπου οι εκπαιδευόμενοι τούς επιφύλαξαν μια απρόσμενη υποδοχή, κάτι που συγκίνησε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.

Χρ. Μυστακίδης: «Αντλούμε δύναμη από τη δύναμή σας!»

«Μπορεί να έχω λίγο καιρό στο Αίγιο, όμως έχω ήδη ενημερωθεί για το Κέντρο σας. Θέλω να γνωρίζετε πως εσείς και μόνο εσείς είσαστε οι πραγματικοί αγωνιστές τής ζωής, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Είμαστε λοιπόν σήμερα εδώ, προκειμένου να σας συγχαρούμε για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι, αλλά και για να αντλήσουμε δύναμη από τη δύναμή σας», ήταν λίγα από τα λόγια τού προέδρου της ΠΑΕ κ. Μυστακίδη, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από το έργο που γίνεται στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου.

Ξενάγηση στα εργαστήρια

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Κέντρου Θεόδωρος Στεφανίδης ξενάγησε διοίκηση και ποδοσφαιριστές στα εργαστήρια παλαίωσης εικόνων, καλλιτεχνικού γύψου, πηλού (κεραμικά σκεύη και διακοσμητικά), κατασκευών χάρτου (κάρτες, προσκλητήρια, σημειωματάρια κλπ), λαϊκής τέχνης. κεντημάτων και κεριών, με τους ανθρώπους τής ομάδας να μένουν έκπληκτοι από την πλούσια έκθεση αντικειμένων – δώρων που έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά και μόνο οι εκπαιδευόμενοι σε συνεργασία με τους εργοθεραπευτές τους.

Από την πλευρά τους, τα «παιδιά» τού Ειδικού Κέντρου ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στους ποδοσφαιριστές μας ενόψει των επικείμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, δίνοντάς τους παράλληλα την υπόσχεση πως με την πρώτη ευκαιρία θα τους επισκεφθούν στο γήπεδο για να τους θαυμάσουν από κοντά!