Π.Α.Κ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: “Καλούμε σε αγώνα όλες τις δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου, όλους τους Φορείς της Αιγιάλειας ενάντια σε κάθε αντιλαϊκό, αντεργατικό μέτρο”

 

  • “Η Συνδικαλιστική μας Παράταξη ΄΄ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (Π.Α.Κ.)΄΄ ενωμένη, μαχητική, δυνατή και έμπειρη όσο ποτέ, έδωσε δυναμικά τη μάχη στις εκλογές του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, διεκδίκησε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των αντιπροσώπων.

Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι μας εκφράστηκαν και επέλεξαν με σαφές συνδικαλιστικό πρόσημο και όχι κομματικό, την παράταξη της αλήθειας, της υπευθυνότητας, των έργων, της δράσης και της αποτελεσματικότητας.

Η Π.Α.Κ. αυξάνοντας σημαντικά τη δύναμη της εκλέχτηκε πρώτη δύναμη και εξέλεγξε τέσσερις (4) στη Διοίκηση, τις τρεις (3) θέσεις της Ελεγκτικής Επιτροπής και τον ένα (1) αντιπρόσωπο στη Γ.Σ.Ε.Ε.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!

Δεν πανηγυρίζουμε για το αποτέλεσμα και δεν εφησυχαζόμαστε. Οι εκλογές τελείωσαν και το αποτέλεσμα καταγράφηκε.

Δεν μας επιτρέπουν άλλωστε κάτι τέτοιο ούτε η εποχή, ούτε τα προβλήματα της εργατικής τάξης. Συνεχίζουμε τη Σταθερή, Αταλάντευτη, Αυτόνομη, Ανεξάρτητη, Ακηδεμόνευτη, Συνδικαλιστική μας δράση, πιστοί στις Αρχές, στις Αξίες και στους Διαχρονικούς μας Αγώνες.

Αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη όσα λέμε και στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αγώνα σε όλες τις δυνάμεις. Αφήνουμε πίσω μας τις εκλογές και τις όποιες αντιπαραθέσεις. Η επόμενη ημέρα για την Εργατική τάξη, τα Συνδικάτα και το Λαό είναι δύσκολη.

Σήμερα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δίνει τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία με την επιβολή νέων σκληρών και αδιέξοδων μέτρων, η παράταξη μας έχοντας στη φαρέτρα της την εμπιστοσύνη των εργαζομένων, δηλώνει έτοιμη γα νέους αγώνες γνωρίζοντας τις τεράστιες δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει.

Αμέσως μετά τη Συγκρότηση του Δ.Σ. αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, ευρύτερων συμμαχιών με στρώματα της κοινωνίας που πλήττονται από τις αδίστακτες μνημονιακές πολιτικές.

Είμαστε ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές της ύφεσης, της ανεργίας , των ιδιωτικοποιήσεων των επιχειρήσεων στρατηγικού χαρακτήρα και των εταιρειών «φιλέτων», της απαξίωσης, της διάλυσης και του ξεπουλήματος της Αμυντικής Βιομηχανίας Ε.Α.Σ. (Ε.Β.Ο.) – ΠΥΡΚΑΛ κ.λ.π.

Καλούμε σε συστράτευση, σε ενότητα και αγώνα, όλες τις δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου, όλους τους Φορείς της Αιγιάλειας ενάντια στην Κυβέρνηση και σε κάθε αντιλαϊκό, αντεργατικό, μνημονιακό μέτρο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Για τους Εργαζόμενους

Για την Αιγιάλεια

Για τη Χώρα μας

Για την Π.Α.Κ.

Πάνος Γεωργόπουλος