ΠΥΡΓΟΣ: Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει δύο αυτοκίνητα, ένα μοτοποδήλατο καθώς  και χρήματα και (cd player) από δύο αυτοκίνητα
Έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός 17χρονου ημεδαπού συνεργού τους που αναζητείται

Συνελήφθησαν, χθες (25-8-2015) νωρίς το πρωί στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρείς ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 15 ετών και ένας άνδρας ηλικίας 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 17χρονος ημεδαπός συνεργός τους ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, σήμερα νωρίς το πρωί στο Πύργο, αφαίρεσαν ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού, το οποίο εγκατέλειψαν λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή περιοχή.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρείς δράστες.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες είχαν διαπράξει από κοινού από τις (23-8-2015) μέχρι και σήμερα (25-8-2015) ακόμη μια κλοπή αυτοκινήτου και μια κλοπή μοτοποδηλάτου καθώς και δύο κλοπές σε αυτοκίνητα, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (210) ευρώ και ένα (cd-player).

Τα δύο αυτοκίνητα που είχαν αφαιρέσει οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του μοτοποδηλάτου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.