Πρόσκληση στη θεατρική απόδοση του παραμυθιού «Η Ανάσσα του Πάγου» της Αριάδνης Δάντε

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, οι μαθητές και η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε σας προσκαλούν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Αιγίου, στη θεατρική παράσταση «Η Ανάσσα του Πάγου».

Εννέα χρόνια μετά τη συγγραφή του παραμυθιού, που γράφτηκε για να ειπωθεί από την τότε επισκέπτρια εθελόντρια του σπιτιού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» της Τέμενης Αιγίου, συγγραφέα Αριάδνη Δάντε, η δημιουργός σκηνοθετεί το έργο της με τα παιδιά και τους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου με σκοπό να χαρίσουν πολλά χαμόγελα στα παιδιά και να ενισχύσουν το σπίτι του οργανισμού στην Τέμενη Αιγίου.

«Η Ανάσσα του Πάγου» υποστηρίζει πως «Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα».

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στηρίζουμε το θαύμα της μοιρασιάς. Αυτά τα Χριστούγεννα σκοπεύουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια παράσταση με πολλή αγάπη και προσκαλούμε όλο το κοινό – ανεξαρτήτως ηλικίας- της Αιγιάλειας στη συντροφιά μας.

Η συμμετοχή στην παράσταση φέρει το συμβολικό αντίτιμο των 2€, ποσό που θα δοθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι του Οργανισμού Το Χαμόγελο του παιδιού της Τέμενης Αιγίου.

Ελάτε να νιώσουμε το παραμύθι και να χαρίσουμε όλοι μαζί το δικό μας Χαμόγελο στα Παιδιά του τόπου μας, στα παιδιά μας.