Πρόσκληση μελών Ε.Γ.Ε. Αιγίου σε Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και Συνέδρων

Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ, προσκαλεί τα μέλη της σύμφωνα με το καταστατικό της και την Απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, σε τακτική Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Συνέδριό της, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 έως 8.00 μ.μ., στο γραφείο της, που βρίσκεται στην Πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Διγελιωτίκων (Ξηρολιθίων). Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει οριστικά την επόμενη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με όσα μέλη είναι παρόντα.

Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  1. Έκθεση Απολογισμού Δραστηριοτήτων απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής για την τριετία 2015-2018 και έγκρισή του
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής & Εξελεγκτικής Επιτροπής για την 3ετία 2019-2021
  6. Εκλογή αντιπροσώπων για το τακτικό Συνέδριο της Ε.Γ.Ε.

Το τακτικό Συνέδριο θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην Αίθουσα του Μουσείου της Εθνικής Αντίστασης, στην Ηλιούπολη, με θέμα « O ρόλος και η επιρροή του Γυναικείου Κινήματος στις Κοινωνίες του 21ου αιώνα». Η ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών του νέου Π.Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία μας, Ηπείρου 53, 3ος όροφος.

Η παρουσία όλων των μελών του παραρτήματος είναι απαραίτητη στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες. Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα στη Γραμματέα κ. Ιωάννα Σκίτσα (τηλ. 2691028400).

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Η Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

 

Ουρανία Κοττά-Κακάνη           Ιωάννα Σκίτσα