Πρόσκληση – Δήλωση Συμμετοχής στους 5ους Θαλάσσιους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Σελιανίτικα – Λόγγο

Οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων « Ήλιος » και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου « ο Βύρων », μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας, συνδιοργανώνουν τους «5ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη 09 Αυγούστου και ώρα 17.30 μ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν. Αιτήσεις – δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες γίνονται δεκτές μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Σημείο συγκέντρωσης, εκκίνησης και τερματισμού είναι στον παράλιο χώρο, δίπλα στα καταστήματα «Εσπερίδες» και «Base». Για διευκρινήσεις, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948232116 (Ρόζος Γεώργιος) & 6972968565 (Μουρίκης Ιερόθεος) ή με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: selianitika@selianitika.gr.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της καθιέρωσης ετησίως εορταστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για την ανακήρυξη της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων ως τουριστικού τόπου με Π.Δ. από το 1976.

Στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr διατίθενται το έντυπο της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής, πληροφοριακό φυλλάδιο αγώνων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Παρακάτω παρατίθενται χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση των κολυμβητικών αγώνων μαζί με το έντυπο δήλωσης συμμετοχής σε εκτυπώσιμη έκδοση.

Πρόσκληση Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων για τους 5ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας.

Έντυπη Αφίσα Διοργάνωσης 5ων Κολυμβητικών Αγώνων Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα.

Πληροφοριακό Έντυπο – Προκήρυξη 5ων Κολυμβητικών Αγώνων – Κατηγορίες Αγωνισμάτων – Όροι Συμμετοχής.

Έντυπο Αίτησης – Δήλωσης Συμμετοχής στους 5ους Κολυμβητικούς Αγώνες.

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για τη Διεξαγωγή των 5ων Κολυμβητικών Αγώνων.