Πρωτοχρονιάτικες ευχές στο Παναγιωτοπουλέικο

Tις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με τους συμπολίτες  στο Παναγιωτοπουλέικο.

panagopoulos-rodopoulou1

Ο κ. Θανάσης Παναγόπουλος με τη σύζυγό του Μαρία Ροδοπούλου, υποδέχτηκαν τους πολίτες και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Προηγουμένως ο Δήμαρχος με συμβούλους του και μέλη της δημοτικής αρχής είχαν παραστεί στη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης. Ο κ. Παναγόπουλος ανεβαίνοντας στο βήμα ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και τόνισε ότι είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός χρόνος για το Δήμο που καλείται να ξεπεράσει εμπόδια και να φέρει εις πέρας ένα τεράστιο έργο  χωρίς χρήματα από το κράτος. Ωστόσο, όπως ανέφερε, θα τιμήσει την ψήφο των συμπολιτών του και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για ένα λειτουργικό Δήμο.

panagopoulos-amvrosios

Στη δεξίωση που δόθηκε στο Παναγιωτοπουλέικο το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αθ. Νταβλούρος,  Αντιδήμαρχοι και όλα σχεδόν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ο τέως δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αρίστος Τηλιγάδας , τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ.Μάρθα Σκούντζου, κ. Σωκράτης Μαυρίδης και κ. Άκης Τριανταφύλλου.