Πρωτομαγιά στα Σελιανίτικα

Ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων πραγματοποίησε για 8η συνεχή χρονιά Πρωτομαγιάτικη Γιορτή την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στις 8.30΄μ.μ., στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου στα Σελιανίτικα όπου αρχικά παρουσιάστηκε το απόσπασμα του έργου «Σάντα Τσικίτα» που ανέβασε με πολύ επιτυχία στο μαθητικό φεστιβάλ το θεατρικό τμήμα του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου & Νηπ/γείου Σελιανιτίκων.

protomagia selianitika 2 Στη συνέχεια χόρεψε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου και ακολούθησε φαγοπότι και γλέντι μέχρι αργά. Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός πίτας, με πρώτη την πίτα της κας Κ. Ασπρούκου έπειτα μοιράστηκαν οι πίτες δωρεάν στον κόσμο. Επίσης πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός πρωτομαγιάτικου στεφανιού με συμμετοχές ατομικές αλλά και ομαδικές από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Σελιανιτίκων. Πρώτο αναδείχθηκε το στεφάνι της κας Γ.Μπίκου.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Β. Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος τουΑγροτικού Συνεταιρισμού Σελιανιτίκων κ. Γ. Πληθάκης, η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων κα Δ. Χριστοπούλου, η πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Α. Πετρίδη, και πολύς κόσμος.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν, όσους ενίσχυσαν την εκδήλωση, το θεατρικό, το χορευτικό Σελιανιτίκων και το δάσκαλό του κ Δ Μασαούτη, τον ιερέα & το εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του προαυλίου της εκκλησίας, τους χορηγούς του: κρεοπωλεία Γ. Κυριαζόπουλου και Β. Δρούκα, ανθοπωλείο Α. Μαστροκωστόπουλου, χαρτικά Χρ. Γαλιάτσου, αρτοποιεία Α. Κανελλόπουλου, αφοι Μαραγκόπουλοι, καφενείο Χ. Ευσταθίου, τον οινοπαραγωγό Π. Δημόπουλο και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση.