Πρωτοβουλίες με ισχυρό αποτύπωμα στη νέα ψηφιακή εποχή – Συνάντηση Βασιλόπουλου – Μπούρα

 

Ο δυναμικός χαρακτήρας της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Πατρών  με τα ερευνητικά του τμήματα  θα έχει δημιουργική  συνέχεια  έπειτα από την εποικοδομητική συνάντηση που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον  Πρύτανη  Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα και την  Αντιπρύτανη  Φοιτητικής Μέριμνας, Ελένη Αλμπάνη.    

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την  συνεργασία των δύο πλευρών  στην  κατεύθυνση ισχυροποίησης και περαιτέρω ανάπτυξης του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος ώστε να συνεχίσει να  στηρίζει εκπαιδευτικές και  ερευνητικές δράσεις στην Περιφέρεια. 

Ο κ. Βασιλόπουλος  μεταξύ των  άλλων θεμάτων  έκανε ειδική αναφορά  στην λειτουργία του Εδαφολογικού εργαστηρίου της Περιφέρειας στην Αμαλιάδα και τον ρόλο που συνεχίζει να  διαδραματίζει  το Πανεπιστήμιο  Πατρών στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας στον πρωτογενή τομέα και πρόσθεσε: «Επιμένουμε στην αγαστή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα ερευνητικά του τμήματα. Στόχος μας και μέσα από το νέο χαρτοφυλάκιο που ανέλαβα  της ψηφιακής διακυβέρνησης  είναι να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες  με ισχυρό  αποτύπωμα στη νέα ψηφιακή εποχή.»