Προστατευμένο και ασφαλές το ΕΚΑΜΕ Αιγίου – Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό

Οι εξυπηρετούμενοι, το προσωπικό και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου ελέγχονται συστηματικά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με rapid tests και μέχρι στιγμής όλα τα αποτελέσματα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

«Είμαστε και ασφαλείς, νιώθουμε ασφαλείς χαιρόμαστε που μπορούμε ακόμα να συνεχίζουμε τη λειτουργία μας κανονικά.»

Είναι πολύ σημαντικό που η δομή παραμένει ανοιχτή γιατί οι εξυπηρετούμενοι του Κέντρου συνεχίζουν να χαίρονται, να δημιουργούν και να συνυπάρχουν με τους φίλους τους και αυτό τα βοηθά να ξεχνούν την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε παγκοσμίως.

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. δεν σταματά να δημιουργεί, να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να προφυλάσσεται και να ενημερώνεται για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, δεδομένου των συστηματικών σεισμών που επηρεάζουν την περιοχή, πραγματοποιήσαμε μία απροειδοποίητη εικονική άσκηση ετοιμότητας με εικονικά εγκλωβισμένο άτομο.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε βάσει των κανονισμών του Ειδικού Κέντρου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, ακολουθήθηκαν μεθοδικά όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, οι υπευθυνότητες όλων αποτυπώθηκαν σωστά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.