Πορεία από τους αγρότες και συμβολικός αποκλεισμός της Τράπεζας “Πειραιώς” στο Αίγιο την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1/2016

Συμβολικός αποκλεισμός της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τα «κόκκινα» δάνεια

Καλλιτεχνική εκδήλωση αλληλεγγύης πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 30 /1/2016 στις 7:00 το απόγευμα στο Παναιγιάλειο αγροτικό Μπλόκο.

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες αλλά και τους εργαζόμενους καθώς και διάφορους φορείς επιστημόνων κ.α να συμμετέχουν μαζικά ενισχύοντας τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της αλλά και τον δικό τους αγώνα μέσα από την συμμαχία των λαϊκών στρωμάτων.

Στην χθεσινή συνέλευση των αγροτών στο Μπλόκο παραβρέθηκε και χαιρέτισε αντιπροσωπεία από το Σύλλογο Εργαζομένων στο Δήμο Αιγιάλειας, που την προηγούμενη μέρα βρισκόταν σε κινητοποίηση – κατάληψη του Δημαρχείου ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό .

Παραβρέθηκε επίσης και χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Μπέσκος που μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Διοικητικού Συμβουλίου και την στήριξη του στο Μπλόκο. «Το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πλήττει όλα τα λαϊκά στρώματα», τόνισε ο κ. Μπέσκος , κάλεσε τους μικρομεσαίους αγρότες να μην λυγίσουν και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση τους ως Δικηγορικός Σύλλογος για όσο κρατήσουν οι κινητοποιήσεις.

Ανακοινώθηκε το κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αιγίου, του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ για απεργιακή συγκέντρωση στις 4 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωϊ, μέρα πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, στο χώρο του αγροτικού Μπλόκου.

Ο Αντιπρόεδρος εξάλλου του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου Γιάννης Μποδιώτης ανακοίνωσε τον προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα την απόφαση για πορεία των αγροτών στο Αίγιο την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 και συμβολικό αποκλεισμό της Τράπεζας Πειραιώς με αιχμή τα «κόκκινα δάνεια» από τα οποία κινδυνεύουνε πολλοί μικρομεσαίοι αγρότες.