Πλημμύρισαν δρόμοι σε Διακοπτό – Ελαιώνα – Μαμουσιά – Παραλίγο να πνιγεί οδηγός

Η πρωινή νεροποντή που έπληξε την Αιγιάλεια ήταν έντονη σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα της περιοχής και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Σημαντικά προβλήματα καταγράφηκαν στην παλαιά Εθνική μεταξύ Μαμουσιάς – Ελαιώνα και Διακοπτού  όπου από την έντονη βροχόπτωση έχουν πλημμυρίσει σπίτια, κατοικίες και δρόμοι.

Μάλιστα μεταξύ Διακοπτού και Ελαιώνα ακινητοποιήθηκαν τρία οχήματα, ενώ ένας οδηγός κινδύνεψε να παρασυρθεί από το νερό μιας και το ύψος του είχε ξεπεράσει το ενάμισυ μέτρο. Ευτυχώς οι άλλοι  οδηγοί κατάφεραν να βγουν εγκαίρως έξω από τα οχήματά τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου προσπαθεί να κάνει άντληση των υδάτων, ενώ αυτή τη στιγμή η υπεύθυνη της Πολιτικής Προστασίας κ. Βάσω Ψυχράμη, θα κάνει αυτοψία στα χωριά της Αιγιάλειας στα οποία καταγράφονται μεγάλες ζημιές και πολλά προβλήματα.

Η κ. Ψυχράμη προσπαθεί να έρθει σε επαφή και με τον “ΑΚΤΩΡΑ”  ενώ τα μηχανήματα του Δήμου θα μπουν μπροστά προκειμένου να γίνει άντληση υδάτων και όχι μόνο όπου υπάρχουν προβλήματα.