Παρουσιάστηκαν τα σχέδια των νέων κτιρίων του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στο Πολύκεντρο (συνεδριακό χώρο στη Μυρτιά Αιγίου) έγινε η παρουσίαση των σχεδίων των νέων εγκαταστάσεων του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ.Θεόδωρος Στεφανίδης έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή και κατέληξε ζητώντας την αρωγή όλων των συμπολιτών μας στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Ευχαρίστησε δε την ΔΗΚΕΠΑ για την παραχώρηση της αίθουσας, την Coca-Cola για την προσφορά των χυμών και των νερών και τον κ.Μένιο Κουτρόπουλο για το catering.

Η φωτορεαλιστική απεικόνιση των νέων κτιρίων από τον Μελετητή Μηχανικό κ.Γιώργο Χριστόπουλο, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά, πρόσφερε μια πλήρως κατατοπιστική εικόνα σε όλους τους παρευρισκομένους και έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας και εκπροσώπους των αρχών της πόλης μας να ενημερωθούν για να ενεργοποιηθούν με κάθε δυνατό τρόπο.

Η ενδιαφέρουσα παρουσίαση κάλυψε τον περισσότερο χρόνο και δεν δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος στο τέλος για προτάσεις-προσφορές των συμπολιτών μας. Φυσικά όποιος επιθυμεί να καταθέσει τις προτάσεις του ή τις προσφορές του μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα στα τηλέφωνα του Κέντρου (2691028666) και το προσωπικό κινητό του Προέδρου.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όποια μέλη, γονείς η φίλους να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου κλείνοντας ένα προσωπικό ραντεβού με μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

parousiasi