Παραμένει προς το παρόν το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο

Με µία κρίσιµη συνάντηση ξεκίνησε η πρώτη µέρα της εβδοµάδας, καθώς τη ∆ευτέρα το απόγευµα (22/3/2021) πραγµατοποιήθηκε σύσκεψη της Συγκλήτου του Πανεπιστηµίου Πατρών µε αντιπροσωπείες των τριών νοµών της ∆υτικής Ελλάδας όπου λειτουργούν παραρτήµατα του πατρινού πανεπιστηµίου.

Ο ∆ήµος Αιγιάλειας διά του δηµάρχου Αιγιάλειας κ. ∆ηµήτρη Καλογερόπουλου που συµµετείχε στη σύσκεψη κατέθεσε τα επιχειρήµατά του και έδωσε έναν αγώνα ώστε να πείσει τη Σύγκλητο για την παραµονή της Σχολής Φυσικοθεραπείας στην πόλη του Αιγίου.

Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και έληξε στις 9 το βράδυ και η απόφαση που πάρθηκε ήταν ουσιαστικά η αρχική πρόταση, δηλαδή η κατάργηση των παραρτημάτων, με εξαίρεση προς το παρόν αυτό του Αιγίου, καθότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το Πανεπιστήμιο Πατρών δεν διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει το τμήμα της Φυσικοθεραπείας.

Προς το παρόν, λοιπόν, και μέχρι να εξερευθούν οι κατάλληλοι χώροι στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, το τμήμα Φυσικοθεραπείας παραμένει στο Αίγιο.