Παράταξη Γούτου: «Ανακοινώσεις «πυροτεχνήµατα» και life style, κενού περιεχοµένου δεν µας αφορούν”

“Πρώτα η ουσία της πολιτικής. Το «τσουνάµι» των ονοµάτων στην ώρα του»!

Σύσκεψη, µε Οµάδα Εργασίας, αποτελούµενη από µέλη του νεοσύστατου δηµοτικού σχήµατος, υπό τον Υποψήφιο ∆ήµαρχο Αιγιάλειας Χρήστο Γούτο, πραγµατοποιήθηκε το βράδυ της ∆ευτέρας, προκειµένου να συζητηθούν  οργανωτικά και άλλα θέµατα.

Σε λίγες ηµέρες, σε εκδήλωση που θα γίνει, θα παρουσιαστεί επίσηµα ο νέος ∆ηµοτικός Συνδυασµός, η επωνυµία του, το έµβληµά του και η φιλοσοφία του. Η ακριβής ηµέρα και ο χώρος της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σύντοµα.

Ήδη µέλη του σχήµατος, επεξεργάζονται τις επίσηµες προγραµµατικές θέσεις του Συνδυασµού. Μόλις αυτές ολοκληρωθούν, θα  αρχίσει η γνωστοποίησή τους σταδιακά και θεµατολογικά, προς ενηµέρωση των συνδηµοτών µας.

Σε ότι αφορά στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου, µέσα σε λίγες ηµέρες, η συγκρότησή του έχει ξεπεράσει το 80%. Ωστόσο, η ανακοίνωση των υποψηφίων συµβούλων, στην παρούσα φάση, αποτελεί δευτερεύουα διαδικασία, αφού πιστεύουµε πως οι δηµότες θα πρέπει πρώτα και κύρια θα γνωρίσουν καλά τον κανούργιο δηµοτικό φορέα, ο οποίος θα διεκδικήσει τη διοίκηση του ∆ήµου Αιγιάλειας, µε µοναδικό γνώµονα της αλλαγή  σελίδας στην κοινωνία.

Η ονοµατολογία, χωρίς αρχές, προγραµµατικούς άξονες και πολιτική ουσία, καθίσταται στις µέρες µας «ανούσιο πυροτέχνηµα» και αναδεικνύει µία στείρα πρακτική, µε στόχο τον εντυπωσιασµό, αφού η συστράτευση προσώπων απαιτεί πρώτα και κύρια κοινή γραµµή πλεύσης, κοινή γνώση στόχων και πάνω  απ’ όλα αποφυγή εικόνων που πιο πολύ συνάδουν µε «Life Style» και όχι µε στάση ουσιώδους αντιµετώπισης των αναγκών της περιοχής.

Το «τσουνάµι» των ονοµάτων…στην ώρα του!

Κι αυτό είναι το µόνο σίγουρο, σε ένα νέο ∆ηµοτικό Σχήµα που , µέσα σε λίγες µόνο ηµέρες, τυγχάνει πλατιάς αποδοχής σε όλο τον ∆ήµο Αιγιάλειας.

Πρώτα η ενεργή δράση, αυτών που θα απευθυνθούν στο εκλογικό σώµα, για να ζητήσουν ψήφο και σταυρό προτίµησης.

Πρώτα η ουσία, που πολύ φοβούµαστε πως κάποιοι ξέχασαν και αναλώνονται σε ανακοινώσεις «κενού περιεχοµένου» και πόζες!