Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Υπαπαντής του Κυρίου Καμαρών

Τo ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ εορτή της Υπαπαντής του Χριστού  εορτάζει ο ως άνω φερώνυµος Ιερός Ναός “Η Υπαπαντή του Κυρίου” Καµαρών µετά πάσης εκκλησιαστικής   Ιεροπρέπειας και λαµπρότητος την ετησίαν αυτού Εορτήν και Πανήγυριν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ  ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΕΣΠΕΡΑΣ  1  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  Ώρα 6.00΄µ.µ.: ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ µετ΄  Αρτοκλασίας, όπου θα χοροστατήσει ο Αρχιµανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών π. Τιµόθεος Παπασταύρου.

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΠΡΩΪ  2  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  Ωρα  7.30΄ ΟΡΘΡΟΣ  και  Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, κατά την οποίαν θα ιερουργήσει και θα µιλήσει ο Σεβασµιώτατος ΜητροπολίτηςΠατρών κ.κ. Χρυσόστοµος.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΣΠΕΡΑΣ:  ΄Ωρα 6.00΄ µ.µ. θα τελεσθεί ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ  ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ και ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς την Υπεραγίαν Θεοτόκο, υπέρ Υγείας και Σωτηρίας των κατοίκων της περιοχής µας και όλων των προσκυνητών του Ιερού µας Ναού. Θα χοροστατήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Κωνσταντίνος Ευαγγελάτος.

Κατά  τας  ως άνω ακολουθίας θα ψάλλουν ο πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών ΜΠΟΥΧΑΓΙΕΡ ΑΡΙΣΤΕΙ∆ΗΣ και οι ψάλτες του Ιερού Ναού µας ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α. και ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ