Πανελλήνιες 2017: Αναρτήθηκαν σήμερα οι βαθμολογίες σε όλα τα σχολεία

Τέλος στην αγωνία των 104.929 υποψήφιων (εκ των οποίων οι 85.908 είναι απόφοιτοι των ΓΕΛ και οι 19.021 των ΕΠΑΛ) μπήκε σήμερα, αφού αναρτήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος των σχολείων οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες 2017 σε όλα τα σχολεία της χώρας. Τα φετινά αποτελέσματα δεν θα συνοδεύονται από στατιστικά των επιδόσεων, οπότε και η αγωνία για την ασφαλέστερη εικόνα των βάσεων παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα.

AdTech AdΌλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από την Πέμπτη 6-7-2017 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της, κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Τη Δευτέρα 3-7-2017 προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Αναφορικά με τα ειδικά μαθήματα, οι εξετάσεις ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή, 30 Ιουνίου, με το μάθημα των Ιταλικών, ενώ μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στα εν λόγω μαθήματα.

 

news247.gr