ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Υπομονή – επιμονή και η νίκη θα έρθει!

Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα του (3μ.μ.) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Αρκετές ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησαν όλοι οι «μελανόλευκοι», που αύριο φιλοδοξούν να κατακτήσουν μια ακόμα νίκη, που θα τους ανεβάσει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βέβαια, άπαντες στο αιγιώτικο «στρατόπεδο» γνωρίζουν ότι απέναντί τους έχουν ένα ικανότατο σύνολο, οι ποδοσφαιριστές του οποίου ξέρουν πολύ καλά να παίρνουν θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας, γι’ αυτό και ο Δημήτρης Σπανός ζήτησε από τους παίκτες του υπομονή και επιμονή έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν το δείπνο στο εστιατόριο της ομάδας στα Σελιανίτικα, ο Αιγιώτης τεχνικός θα αναλύσει (μέσω βίντεο) τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας.

Αύριο το πρωί και συγκεκριμένα στις 11π.μ. τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν και στη 1μ.μ. έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.