ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Το «κάστρο» του Αιγίου καλά κρατεί (1-1 με Αιγινιακό)

Αήττητος για ένα ακόμα εντός έδρας (το έβδομο φετινό) παιχνίδι παρέμεινε σήμερα ο Παναιγιάλειος, που παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, κατάφερε και ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση κόντρα στον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Η ομάδα μας σήμερα είχε δύο πρόσωπα, ένα μέτριο (στο πρώτο 45λεπτο) και ένα πολύ καλό (στο δεύτερο) και μάλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει εάν οι «μελανόλευκοι» ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, κόντρα σε μια ομάδα που παρατάχθηκε εμφανώς για να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να «βάλει δύσκολα» στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν από το… πουθενά, όταν στο 32ο λεπτό ο Μπουρτουζάν βγήκε στην «πλάτη» τής «μελανόλευκης» άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Στρέζο, «γράφοντας» το 0-1 και «παγώνοντας» τους 500 περίπου φιλάθλους μας που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Αιγίου για να ενισχύσουν την «Μαύρη Θύελλα».

Βέβαια, πέντε λεπτά αργότερα το δημοτικό στάδιο της πόλης «σηκώθηκε στο πόδι», ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή τού Κρητικού, όμως ο διαιτητής Μαρκαντωνάτος δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες μας πίεσαν για την ισοφάριση, κάτι που επιτεύχθηκε στο 53΄ όταν ο Σκαρτσίλας με ωραία ενέργεια (έπειτα από μπαλιά τού Τσιλιγκίρη) νίκησε τον Τόλιο.

Από κει πέρα, η μόνη ομάδα που φάνηκε μέσα στο γήπεδο ήταν ο Παναιγιάλειος, με τους ποδοσφαιριστές μας να ψάχνουν εναγωνίως το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε, παρά το γεγονός ότι ο Αιγινιακός έμεινε με 10 παίκτες (απευθείας κόκκινη στον Τόλιο στο 89΄ για χτύπημα σε αντίπαλο έπειτα από υπόδειξη του βοηθού).

Με τη σημερινή ισοπαλία η ομάδα μας έφτασε τους 16 βαθμούς υποχωρώντας ωστόσο στην 9η θέση (από την 7η που ήταν την περασμένη αγωνιστική), ενώ ο Αιγινιακός έφτασε τους 11 βαθμούς και παραμένει στη ζώνη τού υποβιβασμού.

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Στίκας, Ντέμο (94΄ Καζβιρόπουλος), Ρότας, Καζναφέρης, Μπούζας, Μωϋσίδης, Γκούφας (68΄ Ξόμπλιος), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (85΄ Βουτσιώτης)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζίτζογλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (79΄ Τσολακίδης), Γκατσολάρι (93΄ Καραγκιόζης), Σκραπάρας (68΄ Ραγκέλωφ), Μπουρντουζάν