ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στο γήπεδο Ροδιάς η σημερινή προπόνηση

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Ροδιάς ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε (σήμερα ουσιαστικά) την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Οι παίκτες τού Δημήτρη Σπανού, έπειτα από το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Αιγιώτης τεχνικός, επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο κάνοντας προπόνηση σε πλαστικό (συνθετικό) χλοοτάπητα, καθώς τα περιφερειακά τού Αιγίου γήπεδα δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της χθεσινής συνεχούς βροχόπτωσης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε μία προπόνηση αφιερωμένη στην τακτική, με τον κ. Σπανό να δείχνει στους παίκτες του πώς θα πρέπει να κινηθούν στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου στόχος είναι ένα ακόμα «τρίποντο», που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά τούς «μελανόλευκους» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Επίσης, στο σημερινό πρόγραμμα υπήρχαν ασκήσεις στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, με τους παίκτες να δουλεύουν στο φινάλε του στα τελειώματα των φάσεων.