ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με Ρένια η σημερινή προπόνηση

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού την ερχόμενη Κυριακή με την πρωτοπόρο τής βαθμολογίας Λάρισα (ΑΕΛ).

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές προσπαθούν να ξεχάσουν την εντός έδρας ήττα του περασμένου Σαββάτου από τη Λαμία, μα κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτή προήλθε, και άπαντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στον επικείμενο αγώνα κόντρα σε ένα από τα φαβορί για άνοδο στη Super League.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής προπόνησης η παρουσία τού τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος, δηλ. του επιθετικού Άντι Ρένια, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με τους νέους συμπαίκτες του και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Παρασκευόπουλου για το ματς στη Λάρισα.

Από κει και πέρα, ο νεαρός προπονητής είδε τους Κρισμάρεβιτς και Γκοτσούλια να εκτελούν το μισό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, καθώς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις από τραυματισμούς που «κληρονόμησαν» στο τελευταίο παιχνίδι και αποχώρησαν προληπτικά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ανησυχία για μη συμμετοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα, από τον οποίο όμως θα απουσιάζει ο Φωτιάς, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.