ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με Βιτάλι, χωρίς Νταγκεστάνι και Μπρους την Κυριακή με την Καλλονή

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Ροδιάς ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του μεθαυριανού εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Το σημερινό πρόγραμμα έβγαλαν όλοι οι «μελανόλευκοι», πλην του Γκούφα ο οποίος ακολούθησε ατομικό καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και πιθανόν να μείνει εκτός για μία τουλάχιστον εβδομάδα. Από κει και πέρα, ο Τρίγκας ακολούθησε τη σημερινή προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς και από τη Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά με τους υπόλοιπους.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμος και ο Ουκρανός επιθετικός Ιβάνκο Βιτάλι, ενώ στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού δεν θα τεθούν οι Νταγκεστάνι και Μπρους, καθώς απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για την έκδοση των δελτίων τους.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα ξεκινήσει στη 1.30μ.μ. και θα τον διευθύνει ο κ. Βισκαδούρος (Σύνδεσμος Ηρακλείου), με βοηθούς τούς Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής) και Χουλιάρα (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ 4ος θα είναι ο κ. Ντάουλας (Αθηνών).