ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μέτρια εμφάνιση και φιλική ήττα από τη Θύελλα Πατρών με 2-0

Μετά από μία πολύ μέτρια εμφάνιση ο Παναιγιάλειος γνώρισε την πρώτη του “φιλική” ήττα στο «Φ. Αραβαντινός» κόντρα στην Θύελλα Πάτρας.  

Είχε ένα καλό 20λεπτο, στο πρώτο μέρος, με τον Γκάτση να απειλεί για γκολ σε δυο περιπτώσεις, χωρίς όμως το ποθητό αποτέλεσμα.

Εμφανώς κουρασμένοι οι μελανόλευκοι από την προετοιμασία και το νικηφόρο φιλικό της περασμένης Τετάρτης στο Προάστειο, ήταν σχετικά ανταγωνιστικοί στο α΄ μέρος, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν και διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα.

Μάλιστα με το ξεκίνημα του β΄ μέρους (46΄) η Θύελλα Π. κέρδισε κόρνερ, το οποίο και στάθηκε η αφετηρία στο άνοιγμα του σκορ. Το εκτέλεσε ο Αγουρίδης, αποδέκτης ο Ντίνος ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-0.

Ο Παναιγιάλειος που παρουσίασε πρόβλημα στις στημένες φάσεις, δέχτηκε ένα ακόμα γκολ στο 66΄. Αυτή τη φορά από εκτέλεση φάουλ του Σκεπετάρη και καρφωτή διαγώνια κεφαλιά του Θανόπουλου, διπλασιάζοντας έτσι το σκορ για την Θύελλα.

Η αντίδραση του Παναιγιάλειου δεν παρουσίασε προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος και την επιστροφή του στο παιχνίδι, με το σκορ να παραμένει μέχρι τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού.

Θύελλα Π.: Κουγιουμτζόπουλος, Σταυρόπουλος, Σμπόρας, Θανόπουλος, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Κουτσαντώνης, Ντίνος, Τσότρας, Σκεπετάρης, Ξένος.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι: Αραμπατζής, Σκούμης, Κούρτης.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα, Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Μιχ. Σπανός, Μπούνας, Κοτσόκολος, Ανδρέας Σπανός, Μπελεζάκης, Γκάτσης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Ροδόπουλος, Μπελεζάκης, Αποστολής, Νικολόπουλος, Μαυρούλιας, Μούκας, Καραπιπέρης, Λιάτος.