ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Εφτάψυχος! Δεν έχει σκοπό να πεθάνει!

ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – 1-0 ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟ

Ο ΠΓΣ των µεγάλων προβληµάτων, του αβέβαιου µέλλοντος και της αποχώρησης του επενδυτή και 4 βασικών παικτών του, µε ηρωικό τρόπο βρήκε τη δύναµη να αντιδράσει και να δείξει αγωνιστικά ότι ανακάµπτει, επιτυγχάνοντας µια σχετικά εύκολη νίκη, παρά το εύθραυστο σκορ του 1-0!

Το παιχνίδι της αιγιώτικης οµάδας είχε και τα υπέρ και τα κατά του.

Τα θετικά στοιχεία που παρουσίασε ήσαν:

– Η πίστη, το πάθος, η µαχητικότητα, η συνοχή των γραµµών  και το αποτελεσµατικό στήσιµο των παικτών για να µην επιτρέψουν στους παίχτες του Πανσερραϊκού να απειλήσουν την εστία του τερµατοφύλακα Τσάπαλου.

Τα κέρδη του ΠΓΣ, απ’ αυτό τον αγώνα, εκτός από τη χρυσή βαθµολογική νίκη είναι από τη µια µεριά η καλή ψυχολογία που απέκτησαν οι ποδοσφαιριστές του και από την άλλη η διαπίστωση και η επιβεβαίωση των προσόντων και των ικανοτήτων του νεαρού τερµατοφύλακα της οµάδας, που έδειξε ότι σύντοµα θα κερδίσει θετική θέση στην οµάδα!

Το άγχος να κρατήσουν πάσει θυσία τη νίκη οι ποδοσφαιριστές της οµάδας δεν ήσαν ψύχραιµοι στις µεταβιβάσεις και στις τελικές τους ενέργειες, παρόλο που τους δόθηκαν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον 1-2 γκολ ακόµα.

Το ευοίωνο για τη µελλοντική πορεία της Αιγιώτικης οµάδας είναι η διαπίστωση ότι η αποχώρηση τριών από τους κορυφαίους παίκτες του, δεν έγινε αισθητή η απουσία τους. Κυρίως η αµυντική γραµµή του ΠΓΣ χωρίς τον κορυφαίο Ιωάννου, είχε καλή συνοχή, γενική απόδοση και κράτησε µε άνεση την αµυντική παρουσία!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ