ΠΑΕΚ: “Προορισμός Αιγιάλεια – Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τον όμορφο τόπο μας”

Για την ΠΑΕΚ (Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση) η Αιγιάλεια αποτελεί ιδανικό προορισμό για να απολαύσει κανείς τις διακοπές του όλο το χρόνο, μιας και η περιοχή μας βρίσκεται μια ανάσα από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

-“Ιδανικός προορισμός για τις θερινές μας διακοπές και όχι μόνο, στην όμορφη Αιγιάλεια, στην πεδινή με τα καταγάλανα νερά της και τις καθαρές θάλασσες αλλά και στην ορεινή με τα καταπράσινα δάση και τον αέρα ανανέωσης από την πόλη. Δύο ώρες από την Αθήνα, μία ώρα από την Κόρινθο και είκοσι λεπτά από την Πάτρα, με άμεση οδική πρόσβαση από τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού, τα πυκνά δρομολόγια των ΚΤΕΛ, τα συχνά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για όσους νοσταλγούν το παρελθόν από την παλαιά Εθνική Οδό περνώντας ανάμεσα στις γραφικές παραθαλάσσιες κοινότητες και αστικά κέντρα του Κορινθιακού από άκρη σε άκρη στην όμορφη Αιγιάλεια.

”Προορισμός Αιγιάλεια” ιδανικός τόπος για την ολιγοήμερες και όχι μόνο διακοπές μας, για τον καφέ ή το ποτό μας, για τις πολλές γαστρονομικές νοστιμιές της Αιγιάλειας γης, για τα ψώνια μας στις προσιτές τοπικές αγορές μας, για την γνωριμία σας με τα τοπικά προϊόντα μας, για το μπάνιο στην θάλασσα ή την πεζοπορία στο βουνό, για την περιήγησή σας στους Θρησκευτικούς και Αρχαιολογικούς θησαυρούς της Αιγιάλειας! ”Προορισμός Αιγιάλεια” μία ανάσα από τα μεγάλα αστικά κέντρα! Ανακαλύψτε την Αιγιάλεια εδώ: www.discoveraigialeia.gr