ΠΑΕΚ: Η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε την παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων για ένα μήνα

Η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, σας ενημερώνει ότι η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε την παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή για ένα μήνα, μέχρι την 31 Οκτωβρίου.
Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση αυτή και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως αλλά μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους με μοναδική προϋπόθεση να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στον μετρητή τους.
Τέλος, σε όσους είχαν κάνει παρέμβαση στο μετρητή τους – εννοείται πλην της περίπτωσης της ρευματοκλοπής – αποφάσισε η επανασύνδεση να γίνεται με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και η εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις.
Παράλληλα η ΠΑΕΚ με επιστολή που απέστειλε στον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ κ.Σπυρίδωνα Μυλωνά, αφενός εκφράζει την ικανοποίησή της, στην απόφαση παράτασης της ρύθμισης, αφετέρου διαμαρτύρεται για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συνάδελφοί μας, επαγγελματίες και πολίτες που αναγκάζονται να χάσουν την ημέρα τους, περιμένοντας υπομονετικά στις ατελείωτες ουρές. Αυτό έχει σαν συνέπεια την ταλαιπωρεία των καταναλωτών, τα αρνητικά σχόλια για τον οργανισμό και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε λύση.
Τηλιγάδης Αριστείδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ – Γεωργακόπουλος Πάνος
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαίας —- Γραμματέας ΠΑΕΚ