Πίτα και αγιασμός του νέου λεωφορείου στο Ε.Κ.Α.ΜΕ

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 οι εξυπηρετούμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και η διοίκηση του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου έκοψαν βασιλόπιτα, με πλήθος κόσμου στο πλευρό τους, ανταλλάσοντας ευχές για μια δημιουργική και γεμάτη με όμορφες στιγμές χρονιά.

Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς Αθανάσιος Λιακόπουλος, Δημήτριος Κουτρουλής και Δαμιανός Σταυρίδης και το φλουρί κέρδισε η κα. Ελένη Τριανταφυλλοπούλου (γιαγιά εξυπηρετούμενης του Κέντρου). Το δώρο του φλουριού ήταν ένα χειροποίητο γούρι από τις δημιουργίες των ωφελούμενων.

Παρόντες ήσαν εκπρόσωπος της υφυπουργού μεταφορών κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου, κα. Θεώνη Σταθοπούλου, από τη Δημοτική αρχή της Αιγιάλειας. ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων-Πράσινου-Κοινόχρηστων Χώρων-Κίνησης Οχημάτων κ . Νικόλαος Καραϊσκος, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής & Εποπτείας Ορθής Λειτουργίας Επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος και διαχείρισης αδέσποτων ζώων κ. Γεώργιος Φραγκονικολόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Αιγίου κ. Θεοφάνης Ραμπαβίλας, ο πρόεδρος της κοινότητας Κουλούρας κ. Απόστολος Σωτηρόπουλος, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Σωκράτης Μαυρίδης και Μαρία Μπακρόζη και τέλος γονείς των εξυπηρετούμενων, φίλοι και εθελοντές του Συλλόγου.

Έπειτα ακολούθησε αγιασμός στο καινούριο μεταφορικό μέσο του Ε.Κ.Α.ΜΕ., ένα λεωφορείο 20 θέσεων διαμορφωμένο με ηλεκτρική ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια. Το νέο αυτό απόκτημα (αξίας περίπου 100.000€) δώρισε το “Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη” στο Σύλλογο και η ευγνωμοσύνη όλων που στελεχώνουν το χώρο είναι και θα είναι παντοτινή. Η μεγάλη αυτή δωρεά έρχεται να καλύψει τις μετακινήσεις των εξυπηρετούμενων από και προς τα σπίτια τους. Λόγια χαράς και ευχαριστίες από τα στόματα όλων είναι λίγα μπροστά στο νέο αυτό υπερπολυτελές δώρο.

Οι εξυπηρετούμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΜΕ ευχαριστούν από καρδιάς το μέγα χορηγό τους “Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη” και την πρόεδρο του ιδρύματος κα. Ειρήνη Καϊρη για το δώρο που έκαναν, γιατί αυτό δείχνει ότι κατανόησαν την προσπάθεια και τον αγώνα που καταβάλλει ο χώρος για μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής των αμεα και τους εύχεται να συνεχίσουν το τόσο σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν και να βρίσκονται πάντα στο πλευρό όσων τους έχουν ανάγκη.           Ευχαριστούν επίσης όλους όσοι παρευρέθησαν στην κοπή της πίτας και ιδιαίτερα τους γονείς των εξυπηρετούμενων που εμπλούτισαν το μπουφέ με πεντανόστιμα χειροποίητα εδέσματα και τους εύχονται υγεία και κάθε καλό.