Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας για κλοπή σε κοσμηματοπωλείο και απόπειρα κλοπής σε ζαχαροπλαστείο

Στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα που αποτελούν μέρος των κλοπιμαίων

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ΄εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, αποπειράθηκε να διαρρήξει ζαχαροπλαστείο χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του διότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του καταστήματος.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη να διαφεύγει με ένα μοτοποδήλατο, με καλυμμένη πινακίδα και τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν ένα τούβλο και δύο πέτρες, που χρησιμοποιούσε για την θραύση υαλοπινάκων των καταστημάτων.

Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συλληφθείς στις 18-7-2021 τα ξημερώματα, στην Πάτρα, διέρρηξε ένα κοσμηματοπωλείο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα κοσμήματα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών βρήκαν και κατάσχεσαν διάφορα κοσμήματα που αποτελούσαν μέρος των κοσμημάτων και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.