Πάρκιν στην Αλυκή από τον Δήμο Αιγιάλειας

Ο Δήμος Αιγιάλειας διευκολύνει την πρόσβαση των λουομένων στην Αλυκή με τη δημιουργία ενός νέου, άνετου parking που θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Σε μια ιδιόκτητη έκταση που παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ στο Δήμο από συνδημότη μας και που καθαρίστηκε και διαμορφώθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό,δημιουργήθηκαν οι προδιαγραφές ενός λειτουργικού parking που θα μπορεί να φιλοξενεί ένα σημαντικό αριθμό οχημάτων και μάλιστα με διαφορετική είσοδο και έξοδο προς αποφυγή των μποτιλιαρισμάτων.

Το συγκεκριμένο parking θα αρχίσει να λειτουργεί από τις 7 Ιουλίου και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο

Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια που δίνει μια ανάσα στην Αλυκή και αποσυμφορεί την κίνηση που εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένη την καλοκαιρινή περίοδο και ιδαίτερα τα Σαββατοκύριακα.

Παράλληλα επιβεβαιώνει την πρόθεση του Δήμου, με συντονισμένες προσπάθειες και συστηματική δουλειά να κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη και να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής του.

Ο Δήμος Αιγιάλειας ευχαριστεί με την ευκαιρία αυτή τον συνδημότη μας . Αντώνη Διδάχο για την ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση της παραπάνω έκτασης.DSC_3887 DSC_3891 DSC_3890 DSC_3888