Πάνος Κουτρόπουλος: “Ο Παναιγιάλειος είναι σε αιγιώτικα χέρια και ζητάμε από τον κόσμο να μας βοηθήσει”

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε η νέα διοίκηση του Παναιγιαλείου η οποία έχει αναλάβει προσωρινά τα ηνία της ομάδας και ουσιαστικά τη διάσωσή της στα γραφεία του Συλλόγου απόψε το βράδυ στις 8 μ.μ.

Ο πρόεδρός της κ. Πάνος Κουτρόπουλος φορτισμένος συναισθηματικά, ζήτησε τη συμβολή του κόσμου προκειμένου η ομάδα να σωθεί και οι μέχρι τώρα προσπάθειες να μην πάνε χαμένες. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

– “Η μεγάλη αγάπη μας για την ομάδα, μάς έκανε να αναλάβουμε την τύχη της και να διαπραγματευτούμε με κάθε ενδιαφερόμενο. Οποιοσδήποτε ενδιαφερθεί για την ομάδα, πρώτα θα έρθει σε επαφή με εμάς και κατόπιν με τον μεγαλομέτοχο. Αξιολογούμε τις προτάσεις προκειμένου να διακρίνουμε μια σοβαρή πρόταση ώστε να γίνει μια σωστή διαπραγμάτευση.

Πόναγε πολύ να αφήσουμε την ομάδα και να πάνε ουσιαστικά 4 χρόνια τώρα χαμένα. Έπρεπε να την κρατήσουμε, γιατί το οφείλαμε στο φίλαθλο κόσμο, στους χορηγούς και στα παιδιά των ομάδων που δημιουργήσαμε και αναδείξαμε κάποια ταλέντα.  2οο παιδιά βρίσκονται στην Ακαδημία αυτή τη στιγμή.

Αξίζει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”  στους ποδοσφαιριστές που έμειναν κοντά μας για να κρατήσουν ζωντανό τον Παναιγιάλειο και που παραμένουν παρά τις όποιες δυσκολίες, αφού είναι απλήρωτοι εδώ και δυόμισι μήνες.  Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσουν να εξακολουθήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Σ’ αυτή την φάση που ο Παναιγιάλειος έμεινε σε αιγιώτικα χέρια πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και να την βοηθήσει οικονομικά. Πρέπει ο κόσμος να γεμίσει πάλι το γήπεδο και όλοι μαζί να κρατήσουμε την ομάδα στην Β΄ Εθνική.

Εμείς, θα συνεχίσουμε, θα χτυπήσουμε πόρτες, θα μιλήσουμε ειλικρινά και κυρίως θα κάνουμε καλό κουμάντο και τα χρήματα που θα πάρουμε από τον κόσμο ή τους επιχειρηματίες θα πιάσουν τόπο.

Αγωνιστικά δε φοβάμαι τους παίκτες. Αυτό φάνηκε στη Λάρισα, όπου τα “έβαλαν” με την πρωτοπόρο και νίκησαν. Αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε και να στηρίξουμε αυτή την ομάδα ώστε να μην κινδυνέψει.

Από πλευράς διοίκησης πρέπει να ετοιμάσουμε την αδειοδότηση για του χρόνου. Στις 29 Φεβρουαρίου ξεκινάει η αίτηση αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν. Θα ετοιμάσουμε όλα τα δικαιολογητικά σωστά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το παράβολο κοστίζει 3000 Ευρώ.

Θέλουμε το σωματείο να ηρεμήσει, να μην γίνονται κακόβουλα σχέδια και να το αφήσουμε να λειτουργήσει. Ο λαός της Αιγιάλειας πρέπει να βοηθήσει όπως μπορεί, γιατί γίνεται ένα σωστό νοικοκύρεμα και για να κρατήσουμε την ομάδα.

Γι’ αυτό καλώ όλους στην  εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα «Όνειρο» στη Μυρτιά Αιγίου, όπου οι άνθρωποι του αιγιώτικου συλλόγου έχουν προγραμματίσει να βραβεύσουν παλιούς διοικητικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά τους στη «Μαύρη Θύελλα», αλλά και κάποιους φιλάθλους που εδώ και χρόνια έχουν γίνει «ένα» με την ομάδα, ακολουθώντας την πιστά, σε όποια κατηγορία κι αν έχει βρεθεί.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 8.30μ.μ. και η αξία τής πρόσκλησης είναι 15 ευρώ (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό).

Θέλω η εκδήλωση να είναι πετυχημένη και τα έσοδα να δοθούν στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα θα “τρέχει” και λαχειοφόρος για 2 μήνες, αξίας 1 Ευρώ, με πλούσια δώρα, προκειμένου η ομάδα να έχει έσοδα.

Επίσης θα ξεκινήσουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν μια μετοχή των 20 Ευρώ που αντιστοιχεί σε δύο αγώνες.

Πάνω απ’ όλα βάλαμε την αγάπη μας για την ομάδα και ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας στηρίζουν¨.

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: “΄Εχουμε το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και ευλεπιστούμε κάτι καλό για τον Παναιγιάλειο. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα να κινδυνέψει. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει διοίκηση και παίκτες”.

ΜΠΕΣΚΟΣ:  “Είμαστε στο σημείο μηδέν. Η ομάδα μπαίνει σε νέο στάδιο. Πρέπει και ο κόσμος να βοηθήσει προκειμένου να μην πάει στράφι η όλη προσπάθεια χρόνων, αλλά και να βάλουμε βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Μόνο ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή με την προσέλευσή του στο γήπεδο. Δεν θέλουμε να βλέπουμε άδειες εξέδρες. Δεν κάνει καλό στους παίκτες και στην ομάδα γενικότερα”.

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: “Η κατάσταση της ομάδας είναι δύσκολη και δεν επιδέχεται ωραιοποίηση. Μέχρι στιγμής οι όποιες προσεγγίσεις και προσπάθειες για να βρεθεί επενδυτής εδώ και δύο μήνες απέτυχαν. Η πόλη πρέπει να αισθάνεται τυχερή που ανέλαβε ο Πάνος ο Κουτρόπουλος. Βέβαια δεν κρύβω ότι θα είμαστε ευτυχείς εάν είχε βρεθεί μεγαλοεπενδυτής.

Είμαστε ουσιαστικά διοίκηση σωτηρίας. Αν και η προσπάθεια αυτή αποτύχει θα είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Απευθύνω κάλεσμα στις αρχές, στους επιχειρηματίες και στον κόσμο να συμβάλουν και να στηρίξουν την ομάδα.

Με δυσκολία καταφέραμε να φτιάξουμε έστω και αυτό το συμβούλιο. Και εγώ παραμέρισα προσωπικές μου πικρίες, γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει η προσπάθεια να πάει χαμένη. Γιατί θα μου πείτε φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο και το αδιέξοδο; Το εστιάζω σε δύο επίπεδα: στο αγωνιστικό και στο διοικητικό.

Τα προβλήματα της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι: Οικονομική Επιβίωση και Αδειοδότηση. Τα έσοδα από τη Λίγκα και τα εισιτήρια είναι περιορισμένα. Βασική αρχή της σημερινής διοίκησης είναι να καλυφθούν οι υποχρεώσεις στο δημόσιο.

Καλούμε τον κόσμο να δείξει μεγαλοψυχία για την ομάδα. Το μόνο που δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι την κριτική του καναπέ. Μακάρι να βρούμε τον κόσμο αρωγό σ’ αυτή μας την προσπάθεια και τον κάλουμε να μας στηρίξει και στα εύκολα και στα δύσκολα”

Κείμενο – Φωτό: ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ