H δημιουργία υπόγειου πάρκιν στην πλατεία Αγίας Λαύρας πάγια θέση όλων των διοικήσεων του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας εκφράζει την άποψή του που αποτελεί και πάγια θέση όλων των προηγούμενων διοικήσεων για δημιουργία υπόγειου πάρκιν στην πλατεία Αγίας Λαύρας και αναφέρει: 
” Mε χαρά ακούσαμε στο χθεσινoβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο, την πρόταση για υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία  Αγίας Λαύρας ειδικά τώρα που η πλατεία είναι σκαμμένη, σαν μια  μοναδική ευκαιρία που θα έλυνε δια παντός το πρόβλημα παρκαρίσματος, που καταταλαιπωρεί τους κατοίκους και Εμπόρους και καθιστά την πόλη μας αφιλόξενη  σε επισκέπτες και μη.
Μια πρόταση που αποτελεί πάγια θέση όλων των Διοικήσεων του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας και έχει κατατεθεί σε σχεδόν όλες τις Δημοτικές αρχές τα τελευταία χρόνια.
Είναι πολύ άδικο για τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής που έχουν υποστεί  όλη  αυτή την ταλαιπωρία, αλλά και για τον επόμενο Δήμαρχο που θα θέσει ως πρωταρχικό του στόχο την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της πόλης ότι θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να επαναλάβει το έργο, οικτίροντας τους προηγούμενους που κοίταξαν το δέντρο και έχασαν το δάσος, νομίζοντας  πως κάτι έκαναν ενώ επί της ουσίας δεν έκαναν τίποτα.(Πλάτων)
Κύριοι αφαιρείτε πολύτιμο χρόνο από  μία πόλη που παραπαίει και δυστυχώς συνεχίζει να διώχνει τα παιδιά της.
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, κ.κ αρχηγοί των Δημοτικών παρατάξεων  και κ.κ Δημοτικοί σύμβουλοι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, υπάρχουν  Ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και προγράμματα μέσω της Περιφέρειας,  όπως  και πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία απ όπου μπορούν να αντληθούν πόροι για την κατασκευή πάρκινγκ . Αρκεί να το θέλετε και να βάλετε όραμα για τον τόπο μας.
Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας και εγώ προσωπικά σαν Πρόεδρος, θα στηρίζουμε με πάθος, προτάσεις που έχουν σαν στόχο την οικονομική ανάταξη των Εμπόρων, της επιχειρηματικότητας και εν γένει όλων των συμπολιτών του Δήμου μας, απ όπου και αν προέρχονται αυτές!
Κοιτάζουμε το αύριο γιατί οι Διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται ενώ τα πραγματικά έργα υποδομής και ανάπτυξης μένουν για να θυμίζουν αυτούς που είχαν αληθινό όραμα και πόναγαν τον τόπο και τους συνδημότες τους!
Με τιμή
Ο Πρόεδρος Λάμπης Π. Παπαδόπουλος
Η Γ.Γραμματέας:  Νικολέτα Χανδόλια