Ο Χαράλαμπος Σταυρόπουλος με το Δημήτρη Καλογερόπουλο

Eίμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος – Μηχανικός του τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών στο τομέα των κατασκευών. Διατηρώ από το 2003 βιοτεχνική μονάδα επισκευής πλαστικών και φουσκωτών σκαφών αναψυχής και μηχανών θαλάσσης. Είμαι μέλος της Φιλαρμονικής, της Χορωδίας και του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου.

Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης ως νέος και ενεργός πολίτης, συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο, γιατί υπήρξε ικανός δήμαρχος με γνώση και εμπειρία.

Ο νέος νόμος <Κλεισθένης> που έφερε την απλή αναλογική, δίνει τη δυνατότητα έκφρασης στους συμπολίτες μας με συνεργασίες για ένα Δήμο ανθρώπινο, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, το περιβάλλον, την ανάπτυξη και μία κοινωνία αλληλέγγυα και ισότιμη.

Σήμερα χρειάζεται και  η συμμετοχή  των νέων  για να καταθέσουν τις καθημερινές αγωνίες της γενιάς τους και να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον. Ελπίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε έτσι την ευκαιρία να προσπαθήσω με σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια και πάνω από όλα με ταπεινότητα να προσφέρω προς όφελος όλων μας.