Ο Σύλλογος Αλυκής έκοψε την πίτα του – Η παραλιακή ζώνη μοχλός ανάπτυξης!

Με συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου Αλυκής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ή κοπή της Βασιλόπιτας στο Cafe/Restaurant TERReGIO στην παραλία Αιγίου.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερώνυμος, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος. 

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στη δράση του Συλλόγου, την αξία της παραλιακής ζώνης του Αιγίου και τις δυνατότητες που υπάρχουν για ανάπτυξη. Εξήραν την δυναμική του συλλόγου Αλυκής και των Εθελοντών μελών του, καθώς και την ενεργητικότητα και το όραμα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά”σε όλους και αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες Δράσεις του 2024. Τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή στις 18 Μαρτίου, την 3η Έκθεση – Διαγωνισμό Φωτογραφίας τον Αύγουστο, τη συμμετοχή στην Πανελλήνια Δράση Let’s do it Greece στις 14 Απριλίου, καθώς και στην απόφαση του Δ.Σ. για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του συλλόγου, ενώ ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την αμέριστη συμμετοχή και παρουσία τους στο σύλλογο.

Ακολούθησε η απονομή Αναμνηστικού Διπλώματος ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, στα μέλη του συλλόγου κ. Γιώργο Πανούτσο και Κώστα Σταθόπουλο για την εικοσαετή Εθελοντική προσφορά τους, που απένειμαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερώνυμος και ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστούν: τον χορηγό της Βασιλόπιτας κ. Τηλιγάδη, την Πρόεδρο του Χορευτικού Εργαστηρίου κ. Σταθακοπούλου, το Νίκο Μανέτα για τα ηχητικά και το TERReGIO για την άψογη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Επίσης τους Χορηγούς, που πρόσφεραν τα τέσσερα (4) δώρα της Βασιλόπιτας, το πρακτορείο Gina TOURS, το Cafe/Restaurant TERReGIO, την Κα Μαρνέλη και το Αχαϊκό Χωριό.

 

Στην εκδήλωση την Υφυπουργό κ. Χριστίνα Αλεξόπουλου εκπροσώπησε η κ. Σταθοπούλου και τον Βουλευτή κ. Ιάσονα Φωτήλα εκπροσώπησε η κ. Γαλάκη. Επίσης παραβρέθηκαν  οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ντάτσικα, Αντωνόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αρίστος Τηλιγάδης, ο Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας κ. Καραΐσκος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Βασιλακοπούλου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγίου κ. Ραμπαβίλας και οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Μαυρίδης, Χριστοπούλου  Μαρνέλη, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Καραδημητρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ρόζος, καθώς και Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων.