Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έκοψε την πίτα του

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έκοψε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη του πίτα στο εστιατόριο «ΕΠΡΕΠΕ» στην παραλία Αιγίου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με 70 περίπου σκοπευτές και φίλους του Συλλόγου να δηλώνουν το παρόν και να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» κ. Σταύρος Σταυρίδης αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου και στη χρυσή μας Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, αλλά και στον σκοπευτή του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» Βασίλη Τσιρογιάννη, ο οποίος στέφθηκε  πρωταθλητής Γ’ Ζώνης και πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Standard για το 2016 και μαζί με τον σκοπευτή του συλλόγου Παναγιώτη Καραμπέλα είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής IPSC στην Ουγγαρία. Επίσης ο Βασίλης Τσιρογιάννης  ως μέλος της Εθνικής και ο Παναγιώτης Καραμπέλας πρόκειται να συμμετάσχουν στη Γαλλία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής IPSC.

Ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους τους σκοπευτές, για την πολύτιμη  βοήθειά τους στο σύλλογο και ευχήθηκε στην σκοπευτική οικογένεια του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» υγεία, επιτυχίες και χαρά.

Την πίτα ευλόγησε ο σκοπευτής του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ”  π. Δημήτριος Κουτρούλης και το φλουρί έτυχε (ποιος άλλος; για τρίτη συνεχόμενη χρονιά) ο σκοπευτής και μέλος του Δ.Σ. Φάνης Ραμπαβίλας.

Επίσης κληρώθηκαν δώρα στους σκοπευτές προσφορά των:
κ. Φώτη Γεωργακόπουλου (ιδιοκτήτης του καταστήματος http://www.specialforces.gr)  μία σκοπευτική τσάντα.
κ. Νίκου Κτιστάκη (σκοπευτής του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ») (ΑUTOVISION) έλεγχος ΚΤΕΟ.
κ. Θεοδόση Θεοχάρη (ZEUS TACTICAL) σκοπευτικές μπλούζες και καπέλα.

Το μενού ήταν άψογα επιμελημένο διά χειρός Γιώργου Δρουγούτη (ιδιοκτήτη “ΕΠΡΕΠΕ”) και τα μέλη του Συλλόγου έφαγαν, ήπια και διασκέδασαν. Και του χρόνου!