Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνών “ΔΗΜΗΤΡΑ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνών “ΔΗΜΗΤΡΑ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μαργαρίτα”.
Ο αρκετός κόσμος που κατέκλυσε την αίθουσα μαζί με το άφθονο κρασί, το φαγητό και την μουσική που υπήρχε, έκανε τους πάντες να περάσουν μια όμορφη βραδιά.
Το παρόν έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Αιγίου κ. Απόστολος Καραφωτιάς, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Σ κ.Νικόλαος Μιχαλόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Θανασούλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Χρήστος Γούτος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος, η Υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας κα. Αγγελική Κουρή,ο πρώην Πρόεδρος Σωτήρης Κοίλιας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαφνών κ. Κώστας Μπαγιωνέτας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παρασκευής κ. Παναγιώτης Καρανικόλας καθώς και μέλη του Δ.Σ του Φιλοπροοδευτικού Και Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής “Η Αγία Παρασκευή”.

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους προσέφεραν απλόχερα μικρά και μεγάλα δώρα για την λαχειοφόρο. Ακολούθησε χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.