Βασίλη και Βανέσα βίον ανθόσπαρτον!

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα τελέστηκε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 το μυστήριο του γάμου του γνωστού Αιγιώτη οδοντιάτρου Βασίλη Παπαχριστόπουλου και της Βανέσας Αντώνη οπτικού από το Βόλο, στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Ο γαμπρός ντυμένος με φράκο και ημίψηλο καπέλο εντυπωσίασε, ενώ η νύφη απαστράπτουσα και πανέμορφη μέσα στο ολόλευκο νυφικό της καταχειροκροτήθηκε.

Το μυστήριο τελέστηκε με πλήρη κατάνυξη αποσπώντας μάλιστα τα “εύγε” από τον Πρωτοπρεσβύτερο της Ιεράς Μητρόπολης π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, που μαζί με τον π. Γρηγόριο Μαμαλή  και μοναχό από το Άγιο Όρος, πνευματικό φίλο του ζεύγους, ευλόγησαν τους νεόνυμφους.

Κουμπάροι του ζευγαριού ο Δημήτρης Κουδούνας με τη σύζυγό του Ζωή Κονιδιάρη και η Βασιλική Καραβολιά, που επισφράγισαν τη φιλία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ευτυχισμένοι και οι γονείς των νεονύμφων Αντώνης και Μαρία Παπαχριστοπούλου  και Χρήστος και Αικατερίνη Αντωνάκη βλέποντας τα παιδιά τους τόσο αγαπημένα.

Τη μπομπονιέρα και το στολισμό επιμελήθηκε το γνωστό κατάστημα στο Αίγιο “Wedding Planner Shabby Chic” της Βαρβάρας Χρυσανθοπούλου.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Long Beach Resort στο Λόγγο Αιγίου με πλούσιο μπουφέ και υπέροχα γλυκίσματα. Η αίθουσα της δεξίωσης ήταν κατάμεστη και ο χορός με ακούσματα από την Πελοπόννησο έως την Κρήτη, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Βασίλη και Βανέσα ευχόμαστε από καρδιάς κάθε ευτυχία στον κοινό σας βίο.