Ο Παναιγιάλειος συνεχίζει να προσφέρει!

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΠΑΡΕΔΩΣΕ  ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ «ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Το έντονα ευαισθητοποιημένο του πρόσωπο απέδειξε για ακόμη μία φορά ο Παναιγιάλειος! Στο πλαίσιο στήριξης της κοινής προσπάθειας που γίνεται από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και το δήμο Αιγιάλειας, αντιπροσωπεία τής μεγάλης «μελανόλευκης οικογένειας» βρέθηκε  στο «Κελάρι της αγάπης», όπου πρόσφερε τρόφιμα, τα οποία θα μοιραστούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, που τόσο το έχουν ανάγκη αυτές ειδικά τις γιορτινές ημέρες.

Εκεί τους περίμενε ο υπεύθυνος της συγκεκριμένης κοινωνικής δομής, πατήρ Στυλιανός Καπράλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους τού Παναιγιαλείου για αυτή την ομολογουμένως αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς.

– «Η αλληλεγγύη ολοένα και γίνεται πιο ισχυρή στην κοινωνία μας. Κάθε κύτταρό της, κάθε φορέας, κάθε μονάδα, προσπαθεί όπως και όσο μπορεί να βοηθήσει αυτούς που δοκιμάζονται. Ευχαριστώ θερμά τη μεγάλη «οικογένεια» του Παναιγιαλείου για αυτή την κίνηση ανθρωπιάς και ελπίζω και εύχομαι για μια ακόμα φορά σύντομα αυτές οι παρεμβάσεις να είναι αχρείαστες», τόνισε μεταξύ άλλων ο π. Στυλιανός, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο «μελανόλευκο» σύλλογο «πάντα επιτυχίες αλλά και καλή συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα»!

Την αντιπροσωπεία τής αιγιώτικης ομάδας αποτελούσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας και Μάριος Βαλαβάνης, ο οικονομικός διευθυντής τής ΠΑΕ Δημήτρης Οικονομόπουλος, ο αντιπρόεδρος, ο γραμματέας και το μέλος τού Ερασιτέχνη Βασίλης Κατσίβελος, Θανάσης Σταθακόπουλος και Τάκης Σπυρόπουλος, ο γενικός αρχηγός τής Κ15 Τάκης Βαγενάς, ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Μπούνας και τρεις «μικροί» από τις ομάδες Κ15 και Κ20.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις της «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος» και του «Παναιγιάλειου Γυμναστικού Συλλόγου» θα συνεχιστούν, καθώς επιθυμία και πρόθεση των διοικήσεών τους είναι να στηρίζουν έμπρακτα τις όποιες προσπάθειες γίνονται για το καλό των συνανθρώπων μας.