Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας νέος τεχνικός στον Παναιγιάλειος

Την Τετάρτη η «πρώτη»!

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει πως την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Αυγούστου, η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα την βρει να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League.

Η «πρώτη» των «μελανόλευκων» θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, υπό τις οδηγίες τού Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος και θα είναι ο νέος προπονητής τής ομάδας. Ο Κορίνθιος τεχνικός υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, ύστερα από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα.

Ο κ. Τζαναβάρας, που είναι γνωστός στους Αιγιαλείς φιλάθλους καθώς είχε περάσει από τον «μελανόλευκο» πάγκο την περίοδο 2010-2011, γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1964 στην Κόρινθο και έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική σε Λουτράκι, Τενεάτη Αθικίων, Αετό Κρυονερίου, Παμβοχαϊκό, για να ακολουθήσουν Κόρινθος (2004-05) και Αστέρας Τρίπολης (2006-08). Μετέπειτα η Παναχαϊκή (2008-09), η Ρόδος και η Κόρινθος (2009-10), ο Παναιγιάλειος (2010-11), ενώ τη σεζόν 2011-12 έπιασε δουλειά στον Αστέρα Μαγούλας, αλλά έφυγε έπειτα από δύο αγώνες. Το Μάρτιο του 2012 συμφώνησε με το Βύζαντα Μεγάρων, από όπου τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έφυγε για να αναλάβει τη Δόξα Δράμας.

Το καλοκαίρι του 2013 βρέθηκε στη Νίκη Βόλου, όπου αποχώρησε στις 6 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους για να συνεργαστεί με την ΑΕΛ, με την οποία πέτυχε να πάρει τρεις τίτλους. Τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκε και πάλι στη Νίκη Βόλου, όπου παρέμεινε μέχρι τη… διάλυσή της.

Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα επί 16 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας, μεταξύ άλλων, σε Καλαμάτα, Κόρινθο, Παναυπλιακό, Πανελευσινιακό και Ολυμπιακό Λουτρακίου. Παντρεμένος, με δύο παιδιά (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι), καλός γνώστης πληροφορικής και αγγλικών, θεωρείται φιλόδοξος τεχνικός, ενώ από τον Ιούνιο του 2008 είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.