Ο Νίκος Καραΐσκος νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου

Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η ανάδειξη νέου Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση της θητείας της απερχόμενης Περιφερειακής Εφόρου κυρίας Ισμήνης Κρεμμύδα από το Αργοστόλι.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 65 Ενήλικα Στελέχη από την Αχαϊα, την Ηλεία, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο, με ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία διεξήχθη μέσω της έγκριτης και πιστοποιημένης ηλεκτρονικής εφαρμογής «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, τον κ. Νικόλαο Καραϊσκο από το Αίγιο και την κυρία Χριστίνα Νάνου από τον Πύργο.

Στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επικράτησε ο κύριος Νικόλαος Καραϊσκος ο οποίος εκλέγεται νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου.
Του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία, με δύναμη και αισιοδοξία, με υπομονή και επιμονή ώστε ο Προσκοπισμός της Δυτικής Πελοποννήσου να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα.

Από μικρό παιδί ο Νίκος Καραϊσκος στον Προσκοπισμό μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με όλες τις αξίες και τα ιδανικά που διακρίνουν όλα τα στελέχη του Προσκοπισμού και είμαστε σίγουροι για την επιτυχημένη θητεία του.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς
Παναγιώτης Γεωργακόπουλος
Αρχηγός Συστήματος