Ο νέος Παναιγιάλειος, του Δημήτρη Σπανού, εντυπωσιάζει!

Ο «νέος» ΠΓΣ που χτίζεται από την αρχή, από τον καταξιωµένο Αιγιώτη προπονητή ∆ηµήτρη Σπανό, στους δύο πρώτους αγώνες του νέου έτους µε δύο από τους 3-4 µνηστήρες του τίτλου (Λαµία και ΑΡΗ), είναι σίγουρο ότι πέρασε σε µια άλλη, εξαιρετικά βελτιωµένη περίοδο.

Η Αιγιώτικη οµάδα πήρε στο Αίγιο µια πολύτιµη αλλά… «επαγγελµατική» νίκη επί της πρωτοπόρου «Λαµίας» ενώ χθες Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, πραγµατοποίησε µια πολύ εξαιρετική εµφάνιση.

Ο ΠΓΣ µέσα σε µια πολική ατµόσφαιρα και σε αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεπε να γίνει καλό ποδόσφαιρο, «δίδαξε» πρακτικό, τεχνικό, οµαδικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο και µε τη µαχητικότητα των παικτών του,  έφερε σε δύσκολη θέση τον Άρη, που ήταν κατώτερος της φήµης και του ισχυρού ρόστερ του!

Το σκορ και η ήττα µε τον ΑΡΗ, δεν εκφράζει την εικόνα του αγώνα και µε βάση την ηρωϊκή και τεχνική παρουσία του ΠΓΣ και τη µετριότητα του αντιπάλου, βαθµολογικά δεν πήρε ότι εδικαιούτο!

Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι παίκτες του ΠΓΣ και το άριστο «στήσιµο» οµάδας από τον Σπανό, υποχρέωσαν τους αντιπάλους και τους φιλάθλους τους, να χαρούν και να χειροκροτήσουν τους Αιγιώτες παίχτες!

Για την ήττα από  τον Άρη Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Σπανός μεταξύ άλλων δήλωσε:

  • «’ Ηταν ένα παιχνίδι µε µια από τις µεγαλύτερες οµάδες της Ελλάδας και ανταποκριθήκαµε.  ∆ηµιουργήσαµε φάσεις και παλέψαµε στα ίσια. Από αυτή την εικόνα δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες µου γιατί είχαν απέναντι µια πολύ καλή οµάδα. Φεύγουµε µε πικρία γιατί δεχθήκαµε κρύα γκολ, αλλά συνεχίζουµε. Ευχαριστούµε τον Άρη για τη φιλοξενία, ήταν άψογη.Έχουµε καλή οµάδα και πρέπει να πάρουµε αποτελέσµατα. Όπως σήµερα, τις τρεις φάσεις που είχαµε έπρεπε να τις κάνουµε γκολ. Η λεπτοµέρεια κάνει τη διαφορά».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

(Αναλυτικό ρεπορτάζ στον “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” και στη στήλη “ΤΥΠΟΣΠΟΡ” την Πέμπτη 12/1/2017)