Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος μοίρασε ο ίδιος φυλλάδια υπέρ της Ορθοδοξίας στις κεντρικές καφετέριες του Αιγίου

Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, επέλεξε ένα δικό του τρόπο να τιμήσει τη μεγάλη αυτή ημέρα του Χριστιανισμού, δείχνοντας έτσι την ανησυχία και την αγωνία του για τον Χριστό και την Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος που διακρίνεται για τη δυναμικότητα, την τόλμη, την αποφασιστικότητά του και τη μεγάλη του πίστη στο Θεό, βρέθηκε στην οδό Μητροπόλεως και στα Ψηλαλώνια Αιγίου κοντά στους νέους- και όχι μόνο- και μοίρασε φυλλάδια ο ίδιος στις κεντρικές καφετέριες της πόλης.

Οι παρευρισκόμενοι εξεπλάγην από την παρουσία του ίδιου του Δεσπότη και επιβράβευσαν αυτήν του την ενέργεια. Ιδιαίτερη απήχηση η πρωτοβουλία αυτή είχε  στους νέους ανθρώπους που βρίσκονταν στις καφετέριες της πόλης, οι οποίοι τον πλησίαζαν από μόνοι τους και τον προέτρεψαν να συνεχίσει δυναμικά το έργο του λέγοντάς του: “Μην μασάς Σεβασμιώτατε”, “Προχώρα έτσι”, “Σε έχουμε ανάγκη” και άλλα.

Ο κ. Αμβρόσιος εκτός από τις καφετέριες μπήκε και σε πολυκατοικίες και σπίτια του κέντρου, μοίρασε τα φυλλάδια και τα έριξε κάτω από τις πόρτες.

Το φυλλάδιο αναφέρεται στην τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος που κάνει λόγο για ουδετερόθρησκο κράτος και έχει τίτλο: “Οι παραδόσεις μας ποδοπατούνται. Η Εκκλησία της Ελλάδος ευρίσκεται πλέον εν διωγμώ”.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί