Ο Κωστής Χατζηδάκης στο Αίγιο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ.

Απόψε το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της Νέας Δημοκρατίας στο Αίγιο με κεντρικό ομιλητή τον τ. Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Νικολόπουλος κάλεσε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να παραστούν δίπλα στον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης π. Ιωακείμ Βενιανάκη και τους ιερείς κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων.

Στη συνέχεια τους παρουσίασε έναν – έναν ονομαστικά και κάλεσε τον κ. Χατζηδάκη στο βήμα για έναν χαιρετισμό.

Ο τ. Υπουργός στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους έκανε επίθεση κατά της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα σχετικά με τα πεπραγμένα των 7 μηνών διακυβέρνησης της χώρας.

Επεσήμανε, επίσης, στο τι παρέλαβε ο κ. Τσίπρας κατά την έναρξη της θητείας του, αναφέρθηκε σε οικονομικούς δείκτης όπως τον αριθμό ανάπτυξης της χώρας που είχε θετικό πρόσημο, ενώ τόνισε ότι σήμερα υπάρχει ύφεση στην αύξηση της ανεργίας και τη φοροεπιδρομή με το νέο μνημόνιο που υπέγραψε ο τ. Πρωθυπουργός, παρότι είχε υποσχεθεί διαγραφή των μνημονίων, διώξιμο της τρόικας, διαγραφή ΕΝΦΙΑ και φοροαπαλλαγές.

Μίλησε επίσης για την κακή εικόνα της χώρας και το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους πρόσφυγες και τη λαθρομενάστευση και στην έλλειψη οργάνωσης και προγράμματος για την αντιμετώπιση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος.

Ο κ. Χατζηδάκης έδειξε φανερά πεπεισμένος για το προβάδιμα της Νέας Δημοκρατίας μιας και όλες οι δημοσκοπήσεις από την πρώτη μέρα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές, την τεράστια διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στα δύο κόμματα, τώρα τη δείχνουν εξανεμισμένη.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Κατσανιώτης Ανδρέας(Βουλευτής),

Τσιγκρής Άγγελος (Εγκληματολόγος) ,

Νταβλούρος Αθανάσιος (τέως Βουλευτής),

Τριανταφυλλόπουλος Δημήτρης(Δημοσιογράφος-Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας ),

Γιαννιά Έφη (Απόστρατος ΕΛ.ΑΣ),

Κονιδάρη-Αντωνοπούλου Έλενα (Δημόσιος Υπάλληλος Υγείας)

Κοντοδήμος Γρηγόρης (Ιδιωτικός Υπάλληλος),

Αντωνακόπουλος Ανδρέας (έμπορος)

Τραχήλη Αθηνά (πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηρνιατρικού Συλλόγου)

Ρηγοπούλου Ασπασία (γιατρός)

Ντζελβέ Βάνα (τέως Πολιτευτής -Δικηγόρος)